sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

Susanna-ufon kimppuun!

Kävin eilen toiseksi viimeisen neuleufoni, Susannan, kimppuun. En vielä purkanut aiemmin neulottua kappaletta, vaan aloitin toisesta kerästä neulomaan pyörönä uutta puseroa. Neulon nyt nelosen puikolla, eka versio oli vissiin vitosella, ja se oli jotenkin liian lötköä. Vyötteessa sanotaan puikot 5 - 6. Uutta on neulottu vasta muutama sentti, joten en ole vielä ihan varma tuleeko nytkään hyvää...

Kyseinen lanka on joskus reilu vuosi sitten Tallinnasta halvalla hamstrattua - tykkään siitä, "mutta toisinaan sitten taas en" ;)

Meinaan tehdä ihan tavallisen peruspoolon ja lopuista langoista tulee varmasti vielä ainakin iso kolmiohuivi - saa nähdä tuleeko vielä muutakin. Yhdessä kerässä on 350 garmmaa, 875 metriä, ja keriä mulla on kaksi. Ja saa nähdä mitä sitten tykkään valmiista puserosta, kuinka raidallinen vaikutelma siitä tulee - mulla nimittäin on raitafobia - en pukeudu koskaan raidallisiin vaatteisiin, vaikka ne muiden päällä mielestäni onkin ihan kivoja.

Päässä pyörii ideoita uudeksi kesäkassiksi, mutta jostain syystä nuo neulepuikot kumminkin tuntuvat mukavammilta käsissä kuin virkkuukoukku - innostun varmaan sitten kun kesäkassitempaus alkaa olla lopuillaan, koska kerran nyt innostuin taas noita ufoja taltuttamaan, vaikka se tempaus meni jo...

Toisaalta kesäkassin virkkauksessa tökkii se, että en millään tykkäisi vuorittaa noita kasseja, mutta en myöskään kauheesti tykkää käyttää noin löysiä ja venyviä laukkuja. ET-kassia olen aika paljon pitänyt mukanani, mutta ei sielläkään mielellään muuta kuljeta, kuin kukkaro ja puhelin kassin pohjalla ja aina tilapäisesti joku ostos korkeintaan kassalta autoon asti. Pitäisi kai malttaa ottaa ompelukone esille ja kaivella välillä kangasvarastojakin, (eikä aina lankalaatikkoa) ja vuorittaa kokeeksi edes tämä pastellikirjava neulottu kassi, joka venyy vielä pahemmin kuin ET.

Ei kommentteja: