maanantai 30. heinäkuuta 2007

Syksyisiä värejä

Meikäläinen pääsi tänään shoppaileen! Katsastin, olisko Novitan Lauttasaaren myymälässä hyviä pussilankoja, mutta niitä oli tosi huonosti, joten tyydyin ostaan kolme sukkalankakerää.
Pari kerää syksynvärisiä seiskaveikkoja piti saada, ja lisäksi ostin lilaa Nallea. Nalle oli tarjouksessa, poistoväri, ja muista sain klubialennusta. Eiköhän noista jouluun mennessä synny muutamat sukat.

Sitten laitan samalla kuvan vaiheessa olevasta Susanna-neuleestani. Eilisen päivän sivutuotteena (istuin sohvalla ja kuuntelin yhden nuorenparin tulevan talon sähköistämisasioita) syntyi 36 cm pyöröneuletta puseron miehustaksi. Tältä se näyttää:
Esikatselukuvakkeessa näyttää kylläkin tupsulakilta, mutta paidan miehusta ja jättikerä siinä on :) Vähän puuduttavan yksinkertaista, mutta teeveetyönä tai muuten toissijaisena toimintona tätä kyllä neuloo. Paitsi että lanka on kyllä aika nihkeetä neulottavaa...

3 kommenttia:

Lankakomero kirjoitti...

Ihanaa tuo mustapunainen Susanna-lanka. Muistatko mistä liikkeestä Tallinnassa ostit sen? Jonkun venäläisen lankakaupan sivuilla näin tuota lankaa aikoinaan ja pyysin viime vuonna äitiä Pärnusta tuomaan sitä, mutta siellä ei ollut tai ainakaan äiti ei sitä löytänyt.

Raijis kirjoitti...

Filatista ostin ja mielestäni sitä oli vielä tänä kesänäkin, ja vielä aika monta muuta väriä. On tosi pehmoista, mutta ihan silkkaa tekokuitua.

Raijis kirjoitti...

Ai niin, piti vielä sanoa, että tuo tumminkin osuus on tummanpunaista, ei ole mustaa (niinkuin muistin, kun se oli tuolla lankalaatikon pohjalla)