keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kiirettä…

Tulin vaan pikaisesti käymään, kun on ollut niin kiire alkuviikko, että nyt oon ihan puhki enkä jaksa mitään hyödyllisempää.

Sitä siis tulin kertoon, että tilattiin lankoja Tapion kaupasta! Odotettavissa kilo mustaa Dropsin Alpakkaa ja yksi punainen kerä viimekesäisen topin pidentämiseksi. Maanantaina olin Hepsillä saunassa ja virkkaamassa (ei me siis saunassa virkattu/neulottu) Kiitos Hepsi, oli mukavaa! Muuten en ole käsitöihini koskenut kohta pariin viikkoon. Huomiselle Helsingin-reissulle pitäisi kyllä jotain ottaa mukaan, mutta on varmaan pakko aloittaa joku uusi, koska kesken ei ole mitään niin pientä. Mutta nyt voi hyvinkin aloitella uusia töitä, kun kerran ensi kuussa alkaa taas Fufoilukin!

Niin ja siitä Pietarin-reissusta vielä sen verran, että en nähnyt siellä yhtään lanka- enkä kangaskauppaa, eikä katukuvassakaan paljon käsityöt näkynyt. Oman virkatun huivini lisäksi näin kaksi muuta ja toisen eli viuhkakuvioisen hartiahuivin omistajalla oli myös virkattu olkalaukku. Ja sit yhdessä kaupassa oli myynnissä pari huovutettua pikkulaukkua. Käsitöiden sijasta siellä näkyi sekä ohikulkijoilla että kaupoissa tosi trendikkäitä muotivaatteita. Ja korkeita saappaankorkoja!

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Isovelihän toi mulle Pietarista kassikaupalla lankaa, mutta siitä kiitos kälylle, joka on siis paikallisia. Lankakaupassa kaikki oli ollut tiskin takana, kuten entivanhaan neukkulassa ainakin, ja ilmeisesti mies lankoja ostamassa oli ollut ihmeellinen näky... :D Kaupan sijaintia isoveli ei osannut sanoa, pitäisi kysyä kälyltä.

Pari käsityölehteäkin olen sieltä saanut, mutta mallit ovat ehkä - öö - vähän liian hörhelöisiä meikäläiseen makuun...

Hepsi kirjoitti...

Hip hei! Langat tuli jo! Saat ne maanantaina teatterireissulla. Samoin käsivoiteet!
Kiitos vielä maanantaiseurasta! Oli kivaa! =)