lauantai 18. huhtikuuta 2009

Terveisiä suurkaupungista!

Olin viime viikolla mukana työmatkalla läheisessä suurkaupungissa. Oli tosi hieno reissu, mukava pieni porukka ja kamalasti nähtävää. Mulla oli mukana käsityö, mutta virkkasin koko reissun aikana noin 20 pylvästä ja suunnilleen yhtä monta ketjusilmukkaa. ;D

Kamerana mulla oli mukana vanha puoliksi risa kamera (kun en jaksanut/uskaltanut ottaa kannettavakseni järkkäriäni), ja valitettavasti kuvistani vain noin kolmasosa onnistui, suurin osa kuvista olikin jostain syystä pelkkää tyhjää, mutta laitan tähän kumminkin muutaman.Kuvassa vasemmalla on pylvään nokassa jänis, Jänissaareen menevän sillan pielessä – sille piti heittää kolikoita, jos halusi palata takaisin kaupunkiin. En ollut ihan ekaa kertaa, mutta toivottavasti en viimeistäkään, heitin kyllä lanttini jokeen.Jänissaaressa oli hieno kirkko, jonne on haudattuna kuuluisia henkilöitä. Nyt me ei käyty siellä sisällä, mutta olen kyllä aiemmin ollut. Lisäksi siellä Jänissaaressa oli kamalan kylmä – ostin itselleni lämpimän (italialaisen) huivin, ainoaksi matkamuistokseni. Minähän kerään huiveja ja siksi ne on niin kivoja matkamuistoja.

Aiemmin käytiin katsomassa paria muuta kirkkoa, toisesta ei kuvaa onnistunut, toinen on tässä:

Yhtenä iltana oltiin hienossa konsertissa ja yhtenä päivänä kierrettiin mahtavaa taidemuseota, kerkisin just ja just nähdä muun muassa tämän, mutta paljon jäi vieläkin seuraavaan kertaan.

Yksi asia harmitti - nimittäin se, että aika loppui totaalisesti kesken ja mulla jäi kaikki rahatkin tuhlaamatta – olin varautunut shoppaileen kun ennakko-ohjelman mukaan siihen olisi ollut aikaa, mutta ei sitä sitten ollutkaan. No, sehän olikin työmatka ja mulle jäi nyt sitten aika monta ruplaa ja hirmu halu päästä taas uudestaan Pietariin!

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hih, olipas tuttuja maisemia! :) Niin se on, Pietariin tulee kuume...

Hepsi kirjoitti...

Ihania kuvia!
Se Pop Corn -lanka on siinä keskellä, ruskeansävyistet kerät. Ravelryyn laitoin sen myös ( http://www.ravelry.com/people/Hepsi/stash/pop-corn-3 ). Se tuntuu mukavammalta kuin se TeeTen Poppari.

Harmi kun et ehtinyt shoppailla Pietarissa. Oliskohan siellä ollut lankaa?

sartsa kirjoitti...

Upeat kupolit.
Ei sitä sillon tuu reissussa tehtyä käsitöitä, kun ne on varta vasten mukana, mut ootapa vaan, jos ne jää kotiin!
Minul oli viime kesänä asuntovaunussa aika paljo lankaa mukana, ja isäntä meinas saada sydärin, kun se jo reissun päällä ollessa vasta tajus asian...Ja mitään en saanu tehtyä!