maanantai 7. tammikuuta 2008

Kevätsukkia tulossa...

Olen yrittänyt olla liikaa valokuvailematta keskeneräisiä töitä, mutta laitan nyt kumminkin (Marin toivomuksesta) kuvan tästä Fabel-sukan varresta.



Langan väritys on kyllä aika metka – mallikerta näyttää vaihtuvan tuossa varren puolivälin jälkeen olevan yksivärisen vihreän keskellä. Olen juuri aloittamassa kantapäätä, josta näyttää tulevan oranssi. Näitä kirjavia lankoja on tosi kiva neuloa – eilisen mäkihypyn aikana syntyi näin paljon (tässä on 48 silmukkaa), koska en millään malttanut keskeyttää kutomista ennen kuin saatoin olla varma minkälaista lankani todella on. Sitten kun taas jatkan neulomista, teen vimmatusti, kun haluan nähdä, mihin väriin asti päästään ennen kuin sukka valmistuu. Ja sitten jännätään, että tuleeko toisesta sukasta samanlainen, vai löytyykö kerästä yllätyksiä!

Näihin keväisen värisiin tunnelmiin täältä lumisateen keskeltä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva nähdä tuo sinun sukkasi. :) Minä pistän myös kuvaa omastani blogiin, kunhan jaksan ottaa ensin sen kuvan. Se näyttää vähän erilaiselta, koska aloitin sen kärjestä. Totta on kyllä, että tuo monivärilanka koukuttaa kummasti. :)