tiistai 22. tammikuuta 2008

Step-polvisukat

Tässä nämä Step-langasta neulotut polvisukat nyt vihdoin on: Näyttävät melkoisilta ripakintun sukilta, mutta joustinneule venyy kyllä paksumpaankin pohkeeseen.Noiden pitkien varsien tikuttelu oli kyllä aika tylsää – aika monta telkkariohjelmaa tuli samalla katsottua. Mutta kivalta tuo lanka tuntuu iholla, joten kai ne on kumminkin sen vaivan arvoiset! (Miksiköhän en pidä pitkän villatakin neulomista ollenkaan yhtä tylsänä hommana?)

Yksi juttu mua kumminkin tuossa langassa ärsyttää ja harmittaa: Olen ennenkin kertonut olevani symmetrian ystävä (en sentään pärjää etsivä Adrian Monkille) ja nuo sukat ovat nyt kumminkin "eri paria". Taas oli nimittäin ostamani kerät keritty eri suuntaan, ja koska minä en yhtään tykkää ottaa lankaa ulkoapäin (jolloin kerä lähtee pyörimään pitkin lattiaa ja milloin minnekin pöydänjalan ympäri) niin päätin sitten kokeilla millaiset sukista tulee, kun raitoja ei mitenkään täsmätä. No, ei nuo pahalta näytä, kun lanka on noinkin sekalaista, mutta mä vaan en kerta kaikkiaan ymmärrä miten ne pyörittelee niitä lankoja siellä tehtailla, kun noin on ylipäätään mahdollista käydä, että ovat eri suuntiin. Sama värjäyserä ja kaikki!

Niin, sukat painaa 108 grammaa. Loppukeristä on tarkoitus neuloa sormikkaat. En ole sellaisia tehnyt varmaan pariinkymmeneen vuoteen, kahdeksankytluvulla neuloin sormikkaita paljonkin!

Ai niin piti vielä kertoa, että olen flunssassa ja mulla alkaa mennä aika sekaisin taru, todellisuus ja blogistania. Yhdessä unessani seikkailin Virkun ja Tetran ja Sydämen asialla -sarjan ylikonstaapeli Blaketonin kanssa jossain …. !!! Hih! ;-)

3 kommenttia:

tetra kirjoitti...

Mullon kerä ämpäris tms.jos niin käy. Oliks meil edes hauskaa siel...unes.;D
Nii ja muute hirmu pitkät varret, pysyyks ylhääl?

tetra kirjoitti...

Ai nii,,koit nyy äkkii parantuu...ettei me mittää laitont pääst tekee ;DD

Virkku kirjoitti...

Ilmankos olenkin tuntenut itseni niin väsyneeksi - yölliset seikkailumme ovat nähtävästi vaatineet veronsa ;).
On muuten aivan ihanat sukat! On niissä ollut väkertämistä.