tiistai 29. tammikuuta 2008

Vihreää putkea…
Neuloin eilen ihan hiki hatussa, että sain nämä säärystimet tehtyä. Tällainen tasaputkilo on sitten tylsää – sen takia laitoin itseni kilpailemaan kellon kanssa. Siis aika kahjo täytyy olla, että neuloo sekuntikellon kanssa, mutta minkäs teet… ;-)

No tässä ne nyt sitten on, nopeammin kuin olisin uskonut. Nyt pääsen kuin pääsenkin neulomaan vielä ne Step-hanskat ennen isoja hamsteritöitä – toivottavasti valmistuvat vielä tammikuun puolella.

Ai niin, säärystimet on siis Nallesta, painavat 88 grammaa ja ne on tehty kolmosen bambuilla kaveriksi edellisen postauksen sukille. Samanlaisen mutta violetin setin tein joskus syksyllä Lukiolaiselle joululahjaksi.

Sitten vielä loppukevennys: Flunssa ei ota loppuakseen ja unet on sen mukaiset edelleen. Viime yönä kipeilin katolla ja kuusenlatvassa ketterästi kuin orava. Oscar Blaketonia, Virkkua tai Tetraa ei näkynyt... Missäs olitte? (vertaa parin postauksen takaiseen....) ;-)

2 kommenttia:

tetra kirjoitti...

No mul oli omat unet(lue unelmat)mieles ja kävin katsomas mil rahal sin etiopiaan pääsee hih..Lenot Hesast Amsterdamin kaut Addis Abebaan välillä-890e. Löytyy sit 2700eurooki ;D

Lukiolainen kirjoitti...

Hauska viesti. Olis ollu kiva tietää sekunneissa kuinka kauan noitten säärystinten kanssa meni. Kiitos violeteista! Ovat ihanat kuten sukatkin.