perjantai 27. kesäkuuta 2008

Terveisiä mökkeilemästä ja muuta mukavaa…

Heippa taas viikon blogitauon jälkeen.



Meillä oli juhannuksesta alkaen viikoksi vuokrattuna mökki Saimaan rannalta. Eilen tultiin kotiin ja tämä päivä on mennyt kassien purkamiseen, pyykinpesuun ja mahtavien ukkoskuurojen ihmettelyyn (kastuinkin läpimäräksi kun kävin pyörällä kaupassa).



Mökillä oli kiva katsella luontoa, erityisesti lintuja, harjoitella kameran toimintoja, grillata ja istua terassilla kutomassa käkien kukkuessa vimmatusti ympärillä. Oli vähän liian kylmä, mutta muuten oikein mukavaa… Mutta kyllä oli tosi kiva tulla takaisin omaan kotiin: omaan sänkyyn ja oikeaan suihkuun (poltin kätenikin siellä vesipadan kanssa) – niin, enkä mä todellakaan ole mikään ulkohuussien ystävä… Kaikesta huolimatta reissu oli kumminkin antoisa ja mukavaa vaihtelua normaaliin elämään.



Siellä terassin penkillä istuessani (fleecessä ja villasukissa) luin yhden jännän romaanin ja neuloin ensin mustan Fifini valmiiksi. Laitan sen tiedot seuraavaan postaukseen, kun saan sen myös kuvattua. Sitten aloin neuloon Feather and Fan Comfort Shawlia puna-oranssi-keltaisesta liukuvärjätystä vironvillasta. Sain käytettyä suunnilleen puolet 290 grammaa painavasta vyyhdistäni ja aion tehdä niin ison huivin kuin lanka vaan riittää. Nytpäs jatkankin taas sen neulomista. – se on muuten mukava malli neuloa, aina 5 kerrosta aivotonta ja sitten se kuudes jolloin muodostuu kuvio.



Laitan tähän näitä luontokuvia sieltä reissulta, kun kutimista ei vielä ole kuvia.


PS. Unohdin viime postauksessa vastata, että Anna oli oikeassa, Saarenmaan Kuressaaresta ne kuvat tosiaan oli.

1 kommentti:

Matuni kirjoitti...

Ihania luontokuvia! Ainakin kuvista päätellen juhannus on ollut mukava ja rauhallinen. :)