tiistai 26. kesäkuuta 2007

Lankarallia Tallinnasta...

Joku viikko sitten Maartsi kirjoitti mainion tarinansa lankaturisteista - tämän viestin aiheena on yhden lankaturistin rantautuminen kotisatamaan.

En tiedä onko tässä jo aihetta huolestua lankojen liikahamsteroinnista, mutta päätelkää seuraavan kertomuksen perusteella:

Ensinnäkin: Olenkohan käynyt lankamatkoilla liian usein? Edellisestä lankarallireissustani on vasta jotain kolme viikkoa aikaa!

Mitä sitten tuli hankittua? Lähdin siis reissulle tarkoituksena ostaa joku kassi. Juu, ostin toki kassin (tai oikeastaan kaksikin jos kesäinen verkkokassikin lasketaan), mutta kassia etsiessäni osui silmiini melkein ilmaista lankaa! Oli siis ihan pakko ostaa, vaikka hullulta tuntuikin raahata suomalaista lankaa Virosta Suomeen. Mutta en ole kyllä ennen sattunut näkemään tällaista, enkä todellakaan siihen hintaan. Tummemmasta tulee joku hihatin ja kirjavammasta pipo-huivi-yhdistelmä.Lisäksi tarkoitukseni oli ostaa hiukan lisää mustaa Gobyä, kun sitä jäi niin vähän, että ei siitä olisi saanut mitään, mutta jäi kuitenkin :) Ostinkin kaksi kerää Gobyä.

Filatissa mulle iski vihreän langan himo - siksi ostin myös tätä ohutta sukkalankaa pari kerää.

Taniassa on 75 merinovillaa ja 25 dralonia. Se oli tarjouksessa ja sitä oli ihan pakko saada, ostin kaikki 15 kerää, jotka kaupasta löytyi.

Lisäksi mukaan tulivat yhdet pakolliset Addit, tällä kertaa seiskat, tuota Taniaa ajatellen. Mulla ei varmaan ollut ollenkaan seiskan puikkoja. Oikeesti siis.

Mitä sanotte, lankahamsterisiskot - Onko mulla syytä hankkiutua katkaisuhoitoon, vai uskotteko, että riittää jos yritän pitää langattoman heinäkuun?

2 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Juu, ei mitään hätää vielä *viittaan omiin viimeaikaisiin lankaostoihini..* Olet vielä ihan normaalissa kondiksessa... ei kannata pitää langatonta heinäkuuta, silloin on alennusmyyntiaika! Pidä mieluummin langaton elokuu... =)

Anonyymi kirjoitti...

Pelagia puhuu asiaa.
Kauniita ovat hankintasi!