tiistai 28. elokuuta 2007

Terveisiä Tukholmasta...

Tehtiin pikavisiitti Tukholmaan ja heti pitää päästä esittelemään ostokset! Olin etukäteen merkinnyt karttaani muutaman netistä löytämäni lankakaupan osoitteen, mutta kaikki muut kaupat olivat kyllä pettymyksiä, paitsi Nysta! Sieltä olisin halunnut vaikka mitä, mutta melko korkean hinnan vuoksi tyydyin 600 grammaan. Tässä ne ovat:Mielessäni siinteli jotain ihanaa sinivihreää, mutta siellä kaupassa kävikin ilmi, että mullapa alkoikin taas punainen kausi ;) Tai sitten siellä vaan oli niin ihania punaisen sävyjä. Nuo valokuvat ei ikinä tee oikeutta värisävyille, mutta saa kai tästä jonkinlaisen käsityksen.

Ostin siis kolmea sorttia, jokaista 200 grammaa. Vasemmanpuoleinen on intialaista Hamiltonin Shanti Silkkiä, keskimmäinen OneZero-nimistä Colinetten villalankaa, ja oikealla on myös Colinetten lankaa - Enigma-nimistä puuvilla-viskoosi-nauhalankaa.

Kuvittelisin että näistä tulee joskus huiveja, mutta ensin noihin ihanuuksiin pitää löytää "ne täydelliset mallit". Saattaa hyvinkin käydä niin, että nää on sellaisia ihailu- ja hiplauslankoja, joita ei ikinä raaski neuloa? Paitsi että kyllä sellaiset luksushuivitkin olisi ihania hiplailla....

Niin, mitään muuta en reissulta sitten hankkinutkaan, muuten matka meni hyvän ruuan ja rentoutumisen merkeissä. Oli mulla yksi neuletyö mukanakin, alpakkahuivin alku, mutta en kyllä montaa kerrosta jaksanut neuloa.

1 kommentti:

Pelagia kirjoitti...

Herkullisia lankoja olet naapurimaasta ostanut... Tuossa taas kerran blogeissa ramppasin, ja yhtäkkiä pohdin kesken kaiken, että mitähän mahtaa sinullekin kuulua, kun edellisestä postauksestasi on jo aikaa... Kai kaikki sujuu hyvin uudessa työpaikassa???