keskiviikko 19. syyskuuta 2007

Iloiset sukat

Tässäpä esittelen vastavalmistuneet, iloisen väriset sukat!Lankana näissä sukissa on Colinetten JitterBug-merinovilla, väri on nimeltään Mardi Gras. Toisessa sukassa punainen väri muodostaa spiraalin, mutta toisessa se lätäköityi epämääräisemmin. Hauskat näistä tuli!

Neuloin näitä sukkia kolmen päivän työmatkat sekä kaksi kertaa Salkkarit, joten olen käyttänyt ajan hyödyksi. Olen tähän asti arvellut, ettei sukankudinta voi ottaa ruuhkabussiin puikkojen tippumisvaaran vuoksi, mutta onneksi mulla on nuo yhdet bambupuikot, jotka ei ole ihan yhtä liukkaat kuin metallipuikot, joilla tavallisesti olen sukat tehnyt.

Ja vielä näidet sukkien strategiset tiedot: Lankaa kului noin 70 grammaa, neuloin 2½ puikoilla ja silmukoita on sama 48, kuin edellisen postauksen seiskaveikkasukissakin! Ja ovat siis jokseenkin samankokoiset, vaikka sekä puikot, että langat ovat aivan eri paksuutta!
Kummallista!

Koska en tykkää kovin pitkistä sukanvarsista, tuota lankaa jäi sen verran, että taidan tehdä lopusta jotkut rannekkeet tai kämmekkäät.

Ei kommentteja: