perjantai 14. syyskuuta 2007

Plussaa ja miinusta...

Pientä muutosta on tapahtunut lankavarastossani. Ensinnäkin tuli ostettua uutta lankaa. Olin keskiviikkona koulutuksessa ihan liian lähellä sekä Priimaa että Vihreää Vyyhtiä :)


No, tuo kuvassa ylempänä oleva viininpunainen Supersocke on tarkoitettu jatkamaan Ruotsista ostamaani kirjavaa silkkiä. En ole kyllä ollenkaan varma, käytänkö niitä sittenkään yhdessä, mutta kun väri oli just sellainen, jonka halusin. Alempana on riemunkirjavaa Jitterburgia, sukiksi. En voinut vastustaa, en sitten millään, vaikka olikin ihan liian kallista. Kumpaakin lankaa on 100 grammaa. (Aika vähällä taisin silti selvitä!)

Sitten olen tikutellut seiskaveikan jämistä 70 grammaa painavan palmikkopipon. Reunassa on sisälläpäin korvia lämmittävä, leveä päärme.Eli lankoihin on tullut plussaa 200 g ja miinusta 70 g. Oikeesti olen kyllä neulonut yhden huivinkin valmiiksi, mutta se on vielä pingottamatta/höyryttämättä, joten julkaisen sen vasta kun se on ihan valmis. Lisäksi kahta muuta huivia on tehty hyvän matkaa - mutta niistäkin sitten joskus...
Sitten vielä loppukevennykseksi Pelagialta saamaani, ja varmaan jokaisen blogin kiertäneeseen vaatejuttuun:
Mulla on päälläni mustat ikivanhat jazzhousut (sanotaanko niitä enää edes jazzhousuiksi?), vaaleansininen teepaita, vaaleansiniset pikkarit sekä tummanvihreät pätkävärjätyt Isoveli-sniikerit. Silloin kun luin Pelagian blogista haasteen, kotiasu oli muuten sama, paitsi että teepaita oli oranssi ja pikkarit valkoiset ;)
Huomenna meillä on työpäivä, vaikka on lauantai: mennään oppilaitten kanssa metsään lenkille, toivottavasti ei sada kauheasti :)

Ei kommentteja: