keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Tilannetiedotusta...

En ole saanut mitään vieläkään valmiiksi asti, mutta kirjoittelen vähän tilannetiedotusta.

Isoäidin neliöiden väriosat on nyt kaikki virkattu, niitä tuli 120 kappaletta, vihreitä, punaisia, sinisiä ja ruskeita. Sitten aloin virkkaan niihin mustia reunoja, eli ihan samalla tekniikalla - reunustettuna on nyt 14 kpl. Musta Viktoria ei riitä läheskään kaikkien reunoihin, mutta jatkan sitten jollain suunnilleen saman paksuisella mustalla villalangalla - mulla pitäisi olla jotain ikivanhoja pikkukeriä ja sitten jos nekin loppuu kesken niin onhan mulla tuota uutta Nallea.

Niin, Nalle-slipari on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että olen siirtynyt neulomaan takakappaleen kainalon yläpuoleista osaa tasona, ja lankaa on mennyt vasta vähän toista kerää. (Ahneuksissani ostin neljä kerää ;-) )

Sitten aloitin valkoisesta seiskaveikasta vielä (todennäköisesti tän joulun viimeisiä) lahjasukkia, mutta sitä on vasta ihan vähän, pari senttiä tehtynä.

Sateenkaaritakki, Susannapaita ja Alpakkahuivi odottavat, että nää kolme muuta työtä valmistuu. Alpakkahuivia meinaan säästää joulunpyhien tekemiseksi - vietetään me sitten joulu kotona tai kyläilemässä - pitsineule-kolmiohuivi kevyestä langasta lienee sopivaa ajanvietettä seurustelun lomassa...

Ei kommentteja: