torstai 31. tammikuuta 2008

Tammikuun aikaansaannoksista

Sain kuin sainkin tänään valmiiksi Stepistä neulotut sormikkaat, kas tässä:En ollenkaan yrittänyt saada näistä samanlaisia vaan mieluumminkin mahdollisimman erilaiset, ja aika hassut näistä tulikin. Lankaa kului 41 grammaa, vielä on tätä vihreää Steppiä sen verran jäljellä, että saan nilkkasukat siitä. Tykkään tuosta Stepin tunnusta, mutta saa nähdä koska raaskin ottaa niitä polvisukkia käyttöön. (Oli sen verran kova homma niissä varsissa!)

Kyllä huomaa, etten ole tehnyt sormikkaita pariinkymmeneen vuoteen – muuten noista tuli ihan kelvolliset, mutta peukalot on ainakin tuossa kuvassa hassun näköiset. Kädessä niiden leveyttä ei huomaa, koska mulla on aika paksut peukalot ;-) – olisikin pitänyt kuvata ne käsiin puettuina. No, tässä nyt ovat ja meinaan kyllä tehdä toisetkin sormikkaat aika pian, viimeistään heti maaliskuun alussa. Mulla on yksi idea mielessä mistä langoista ne teen, mutta palataan siihen sitten joskus… ehkä…

Laitan tähän pientä yhteenvetoa tammikuun töistäni: Neuloin tammikuussa neljä pipoa, viidet sukat, säärystimet ja sormikkaat, eli yhteensä 11 työtä. Lankaa kului 688 grammaa. (Viime vuoden tammikuun saldo oli 8 työtä ja 650 g.)

Huomenna siis alkaa hamsterikuu uusien töiden merkeissä. Hamsteroin ryhmässä 4, jonka nimi tulee kai olemaan ne(u)loshamsterit. Tänään hiplailin wool- ja seiskaveikkakeriä ruokamarketissa, (kun kerran vielä olisi ollut lupa ostaa), mutta onneksi järki voitti. En todellakaan tarvi lisää lankaa nyt, 14 585 grammaa riittää taatusti hamsterikuun lisäksi vielä pitkän pudotuspelin ajan (jos semmoinen tänä vuonna järjestetään).

Tällä hetkellä mulla ei ole mitään keskeneräisiä, josta tarvisi sitten säälipisteitä kerjäillä, joten on tosi kiva tilanne aloittaa uusia neuleita. Huomisaamuna nousen luomaan silmukoita mustaan Marine-hameeseen sekä luonnonvaaleaan vuosikertalanka-liiviin. Se on moro!

Ei kommentteja: