tiistai 12. elokuuta 2008

Itsensä lahjomista?

Annoin itselleni tänään pienen lahjan uuden työpaikkani kunniaksi, eikös olekin hyvä syy ostamiselle? Ette varmasti ikinä arvaa mitä sain itseltäni! No arvasitte tietysti: lankaa ja puikkoja!

Olin kyllä matkalla ruokakauppaan täällä uudessa pikkukaupungissani, kun ikkunassa olevat ihkuväriset Trekking-vyyhdit vetivät minut sisälle käsityöliikkeeseen. Ulos tulin mukanani nämä:En siis ostanut niitä Trekkingejä vaan Regiaa, joka siellä kaupassa sisällä puhutteli mua enemmän. Nuo kaksi ovat raidallista ja kolmas samoilla väreillä pätkärääkättyä. Ja pitihän saada näitä varten uudet puikotkin, kun täällä kakkososoitteessa on vain syksynallesukissa kiinni olevat kakspuolikkaat – ostin kolmosen bambut. Eihän niitä voi koskaan olla liikaa, eihän?

Tuo kuva on surkea kännyllä napattu, kun se oikea kamera jäi sinne oikeaan kotiin. Ensi viikoksi lupaan yrittää ottaa sen mukaani, niin saatte sitten arvuutella, missä olen!

Niin, en ole pahemmin kerennyt neuloskella, kun tää alku on aina niin kovin työllistävää, mutta nallesukkia olen hiukan pistellyt. Nyt taidan kumminkin aloittaa tuosta Regiasta vaihtelun vuoksi.

En mennyt mukaan neuleolympialaisiin enkä tällä hetkellä ole missään muussakaan kimppaneulonnassa, mutta sukkasatoa kyllä harkitsen, kun noita sukkia syntyy kumminkin. Palaillaan!

1 kommentti:

kio kirjoitti...

kaffe fassetit on kivoja!