tiistai 19. elokuuta 2008

Kaikenlaista…

Kirjoittelenpa vähän kuulumisia taas pitkästä aikaa. Aloitetaan tuoreemmasta päästä: tulin just hetki sitten leffasta – tosi harvinaista mulle, mutta ”sex and the city”n kengät, vaatteet ja laukut piti kyllä nähdä. (Tarina nyt oli semmoinen tyypillinen jatko-osien jatko-osa, tiedättehän, uudelleenlämmitettyä… eikä siitä sen enempää.)

Itse olen tänään lämmitellyt taitojani neulekoneen käytössä, tehnyt koetilkkuja ja muistellut erilaisia aloituksia ja päättelyitä. Huomenna teen muutaman koetilkun noista langoistani – ainakin keltaista Seiskaveikka-paitaa, punaista Jussi-liiviä ja valkoista Fauna-takkia varten. Ja jospa illemmalla uskaltautuisin ottaan alatasonkin testikäyttöön. Tosi kivaa räplätä neulekoneita pitkästä aikaa! Koska mun kärsivällisyys ei ole mallitilkkujen kans maailman paras niin sen takia teen sen sorttisia harjoituksia itselleni, että niistä tulee oikeesti jotain. Joo, ja pitsikelkkaa kokeilen sitten jossain vaiheessa Mokkasukka-lankaani, siitä olin muutenkin aatellut suorakaiteen muotoista pitsihuivia.

Mitäs muuta? Ai niin, ensimmäinen syksy-Nalle-sukka valmistui eilen ja tänään aloin neuloon yhtä epämääräistä huivia – vuosi sitten Tukholmasta ostettua Shantisilkkiä sopivan sävyisellä Supersockella täydennettynä. Piti saada käsiin joku sukkaakin aivottomampi puuha.

Niin, sitten tässä tulee lopuksi muutama valokuva: Eikös täällä mun työmaakaupungissani olekin hienoja rakennuksia ja puita? Tuon viimeisen ohi kävelen jatkuvasti.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli lukea kuulumisiasi. Vanhat kaupungit ovat kyllä ihania! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä veikkaisin, että uusi työpaikkasi on Hämeenlinnassa. Sieltä saattaisi löytyä tuon näköisiä paikkoja. Osuinko sinne päinkään?

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä veikkaan, että kysymyksessä on kaunis merenrantakaupunki Hamina :)