keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Vuosi vaihtuu…Vuosi alkaa taas käydä vähiin, joten on aika tehdä yhteenvetoa aikaansaannoksista. Ensin kumminkin uudempiin asioihin:

Vielä yksi työ ehti valmistua tänä vuonna:Neuloin valkoisesta seiskaveikasta lukiolaisneidolle palmikkosukat, melkein samanlaiset, joita olen hänelle tehnyt ennenkin. Näissä on vaan vähän pidemmät varret. Neuloin nämä sukat kolmosen puikoilla ja niille tuli painoa 102 grammaa.
Näiden sukkien myötä lankasaldo putosi takaisin hiukan alle kymmenen kilon, eli 9899 grammaan.

Vuoden alkaessa mulla oli lankaa 10976 grammaa lankaa. Neuloin tai virkkasin 9216 grammaa, mutta silti varasto pieneni vain 1077 grammaa, eli aika paljon sitä lankaa tuli taas tänäkin vuonna hamstrattua.

Mitä mun sitten tuli neulottua kuluneena vuonna? No, tässä lista:

19 sukat
8 huivia
7 pipoa
3 peittoa
3 jakkua
3 tunikaa
2 toppia
2 pussukkaa
2 sormikkaat
2 tumput
2 rannekkeet
1 hihatin
1 säärystimet
1 topin pidennys

Neuloin tai virkkasin siis tänä vuonna 2009 vain 56 tuotetta, joihin kului 9216 grammaa. Vuonna 2008 tuotteita oli 84, grammoja 12462. Vuonna 2007 tuotteita oli 75 ja grammoja 14100. Sitä aiemmista vuosista mulla ei ole kunnon tilastoja, vasta blogin myötä aloin myös punnitseen kutimeni (ja lankani). Selvästi grammamäärät on kumminkin pienentyneet, ehkä syynä on se että olen siirtynyt aika paljon ohuempiin lankoihin. Toisaalta suurin neulomisvimma on tainnut hiukan laantua…

Viime vuonna tähän aikaan kirjoittelin ihan vastaavaa postausta ja siinä tein uudenvuodenlupauksen, että opettelen lopultakin tiimalasikantapään, mutta vaikka olenkin neulonut 19 paria sukkia, niin tiimalasia ei ole syntynyt. Sen sijaan opettelin tekeen pientä palmikkoa ilman apupuikkoa, joten siirretään se tiimalasijuttu ensi vuodelle!

Niin, ja on mulla vielä yksi asia raportoitavana:Mulla on nyt toista päivää päässä uudet silmälasit, pikku hiljaa alan tottuun näihin. Lasien kunniaksi tein itestäni vihdoinkin profiilikuvan. Sama kuva on myös Ravelryssä ja Facebookissa :D

Tässäpä tätä asiaa oli tälle vuodelle. Vuodenvaihteen raportin voin laittaa tänne blogiin jo tänään, vaikka mulla onkin pari keskeneräistä neuletta, koska tänään ei mikään valmistu ja huomiseksi mulla on muuta tekemistä :D

Oikein mukavaa vuodenvaihdetta ja ihanaa uutta vuotta kaikille!

Palataan asiaan ensi vuonna!

4 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Hyvää neulevuotta 2010!

Outi kirjoitti...

Oletpa ollut tuottelias tänä vuonna. Oikein mukavaa ja käsityörikasta uutta vuotta!

Kaisa kirjoitti...

Erinomaista uutta vuotta!

Hepsi kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta sinulle rakas Raijis! Toivottavasti tavataan pian! Minäkin oon Facebookissa, pitääpä etsiä siut! =)