maanantai 24. lokakuuta 2011

Pieniä neuleita

Neulominen on viime aikoina ollut aika vähäistä, mutta pari pikku juttua olen saanut valmiiksi.Ensin tein oranssin pipon seiskaveikasta. Neuloin pikkupalmikkoa nelosen puikoilla, pipossa on silmukoita 88 kappaletta ja painoa sille tuli 58 grammaa.


Sitten neuloin loput vihreät Trekkingit pieniksi kämmekkäiksi. Näissä on 40 silmukkaa, puikkoina oli kakspuolikkaat ja painoa kertyi 24 grammaa.

Tänään aloitin samanlaista pipoa, mutta petroolinsinistä, jotenkaan ei nyt isommat työt ollenkaan innosta. Mulla on aika monta keskeneräistä, mutta tällä hetkellä en tykkää niistä ollenkaan.

Toinen revontulihuivini on ihan vähän alullaan, samoin jämätilkkupeitto - niitä kyllä jatkan joskus. Sitten olen aloittanut kamelilangasta ponchoa, mutta se menee kerälle, koska ei ole oikein onnistunut aloitus. Sitten kokeilin keltaisesta seiskaveikasta torkkupeittoa - mulla on kaksikin aloitusta, mutta en tykkää kummastakaan, joten nekin menee purkuun. Violetti kidsilk-paita kyllä kiinnostaisi muuten, mutta nyt ei millään huvita neuloa niin ohutta. Sitten mulla on kaksi pitkään kesken ollutta neuletakin tekelettä, joista vihreän puuvillan lanka ei yhtään innosta enää ja musta alpakka pitää lerpattavien etureunojen takia purkaa ja aloittaa alusta. Saiskohan nyt lomalla aikaan jotain näiden suhteen?

Ei kommentteja: