tiistai 8. marraskuuta 2011

Petrolinsinistä

Hei pitkästä aikaa!
Mulla on esittelemättä vielä lokakuun viimeinen neule.


Tämä pipo on tehty muuten ihan samoin kuin edellisen postauksen oranssi, eli seiskaveikasta 88 silmukalla, mutta nyt mulla oli kolmepuolikkaat puikot ja piposta tuli hiukan kevyempi, eli 54 grammaa painava. Pipo valmistui 30.10. ja aloitin samalla istumisella loppulangasta sormikkaita.
Tai alunperin aattelin kyllä tehdä lapaset, mutta koska en tykkää käyttää sellaisia ja halusin tuon pipon itselleni, niin päädyin sitten tekemäänkin sormikkaat. Nämä on vähän hassun näköiset kuvassa ilman käsiä, koska kämmenosa näyttää niin kapealta ja sitten sormet leviävät joka suuntaan, mutta kädessä nää on kyllä mulle ihan sopivat. Yleensä olenkin tehnyt liian löysiä sormikkaista.

Nämä hanskat painaa 60 grammaa ja valmistuivat siis vasta marraskuun puolella, joten tässä onkin raportoitavana kahden kuukauden tekeleitä.

Näitten jäkeen olen neulonut Jannesta ruskeita sormikkaita ja tehnyt kaksikin pipokokeilua, mutta hanskojen sormista puuttuu vielä muutama ja pipoversiot menevät purkuun, koska en tykännyt kummastakaan, niin että valmista ei sitten ole muuta. Lokakuun saldoksi jäi 4 työtä ja 167 grammaa. Saa sitte nähdä jääkä marraskuun saldo tähän :)

Palataan asiaan!

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Rakastan tuota väriä. Ihania ja lämpimiä neuleita olet tehnyt.