sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Viimeinenkin ufo voitettu!

Sain juuri hetki sitten virkattua isoäidineliöpeittoni reunuksen ja pakko heti postata siitä tänne kuvia! Okei, tunnustetaan, että muutama langanpää on vielä päättelemättä, mutta se käy illemmalla telkkaa katsoessa. Mutta tässä siis tuo peitto kokonaan:




Tässä lähikuvaa:




Tässä vielä kuva reunasta:




Peitto painaa 1370 grammaa, se on virkattu (3½ koukulla) suurimmaksi osaksi Viktoria-nimisestä villa-puuvilla-sekoitteesta, mutta lisäksi on myös tuntematonta mustaa purkulankaa sekä Nallea. Peiton koko on noin 150 x 185 cm.

Nyt mulla on todellakin se tilanne, että ei ole mitään keskeneräisiä neuleita työn alla! Taisi olla viime vuoden joulukuussa kun kaivoin esille ja laitoin yhteen paikkaan kaikki lankani ja keskeneräiset työni ja aloitin ufoista eroon -kampanjani samalla kun inventoin lankani. Paljon on tullut neulottua sekä uusia että vanhoja lankoja - ennen blogin aloittamista viimeistelin lähes 10 vuotta marinoituneenkin työn, ja muutama epämääräinen aloitus pääsi takaisin kerälle.

Langanvähennysprojekti 10prossassa pääsin kuin pääsinkin tavoitteeseeni - laitan sinne raporttia vähän myöhemmin. Samoin meinaan huomenissa laittaa tänne yhteenvetoa kuluneesta vuodesta ja tehdä uuden lankainventaarin (uudella tarkalla vaa'allani).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea peitto! On siinä ollut hommaa!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ufojen häätämisestä! :) Ihana tuo peitto. Ja hyvää tulevaa vuotta sinulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

on kaunis peitto !!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Todella kaunis peitto :)

tetra kirjoitti...

Voiku hienot, ihanmun värit !!