maanantai 31. joulukuuta 2007

Vuosi vaihtuu...

Ihan ensin: Kiitos peittoni saamista kommenteista, kiva kuulla, että siitä pidettiin. Tykkään kyllä itsekin, että siitä tuli aika hieno - ja suurimmaksi osaksi se on tehty työmatkalla bussissa!

Teenpä tähän nyt pientä yhteenvetoa kuluneen vuoden käsitöistä.

Kuluneena vuonna tein yhteensä 75 neuletta tai virkkuuta, niihin kului lankaa 14 kiloa ja 100 grammaa. Suurin osa oli neulottuja töitä, vain 6 on virkattuja. Tein yhteensä 21 sukat, 15 huivia, 5 pipoa, 4 takkia, 4 töppöset, 4 kauluria, 3 paitaa, 3 tumput, 3 kämmekkäät, 3 laukkua, 2 toppia, 2 pantaa, 1 säärystimet, 1 poncho, 1 slipoveri, 1 hihatin, 1 pöytäliina ja 1 peitto.

Vaikka neuloinkin 14100 grammaa, väheni lankavarastoni vain hieman alle 3 kiloa – järkyttävän paljon sitä siis tuli taas lankakaupoissa vierailtua.

Nythän on sitten myös uudenvuodenlupausten paikka, ja koska tää on neuleblogi, en lupaa täällä muuta kuin käsityöjuttuja.

Ei varmaankaan ole yllätys, että ufoista eroon päästyäni haluan päästä eroon myös vanhoista langoista. Sen vuoksi voisin luvata yrittää alkavan vuoden aikana saada lankavarastoni (joka nyt on lähes 15 kiloa) kutistettua alle viiden kilon – eihän tuossa ikäloppujen lankojen säilyttelemisessä ole mitään järkeä. Työn alla voisi olla koko ajan sukat tai muu pikkutyö sekä joku villatakki tai -paita – sellaisiinkin löytyy muutamat langat. Ja keskeneräisten töiden määrän lupaan pitää korkeintaan kolmessa.

Uudenvuoden puolella laitan tänne blogiini lankainventaarin ja ehkä myös jonkinlaisen suunnitelman mitä noista langoista aion tehdä.

Eipä nyt muuta kuin

oikein oikein hyvää uutta vuotta 2008 kaikille blogiystävilleni!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ja Idearikasta Uutta Vuotta 2008 :)

Pelagia kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Peitostasi tuli todella kaunis, kyllä tuollaisen alla kelpaa jalkojaan lämmitellä ja uusia käsitöitä väkertää! =)

Talsu kirjoitti...

Hyvää uuttavuotta ja lykkyä lupausten pitämiseen!

iso gnu kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Tuottelias olet!