lauantai 19. heinäkuuta 2008

Aurinkoja

Laitan tällä kertaa kukkakuvan tähän alkuun – torstaiset vieraat toi meille kimpun tällaisia aurinkoja!



Toinen kuva on vastavalmistuneesta topista, kuvasta tuli kamala, tuollaista vaatetta ei kyllä oikeasti saisi kuvata kuin ylle puettuna, mutta saa kai tästä jonkin käsityksen. Paitsi että väri ei tuolla auringossa kuvattuna tullut oikeanlainen, lanka on paljon tummempaa oikeasti.



Mutta siis, ajatelkaa, tämmöinen pieni (siis pikkuhihainen ja noin lyhyt) toppi voi syödä 385 grammaa lankaa! Mun neljästä Mystery Stretchgarn –kerästäni ei jäänyt kuin pari kolme metriä, ehkä olisin yhden kerroksen saanut helmaan lisää, mutta en viitsinyt tällä kertaa kokeilla – ei se mitään kumminkaan olisi auttanut. Ehkä tätä voi pitää vaikka jonkun mustan farkkuhameen kanssa – muuten tää on kyllä ihan liian lyhyt mun puseroksi. Ja mä oikeesti luulin ostaneeni lankaa tunikapituiseen.

Muuten tuo stretchlanka oli tosi kivaa neulottavaa!

Seuraavaksi aattelin neuloa jotain tosi yksinkertaista – vihreää Wonderwoolia jäi niin paljon yli keväällä tehdystä villatakista, että taidan pistellä siitä pipon, lapaset ja huivin. Kyllä se talvi taas kohta tulee… (kun vaan tulis kunnon kesä ensin ;-) )

Ei kommentteja: